top of page
Meistä

Tietoa meistä

Gwoods Oy on kolmen 18-vuotiaan nuoren yrittäjän intohimoprojekti, joka sai alkunsa vuonna 2023. Meitä yhdistää paitsi ikä, myös vahva kiinnostus metsänhoitoon.Yhteinen intohimo metsien hoitoon ja liiketoimintaan synnytti idean oman yrityksen perustamisesta.

Jokainen meistä on aina ollut yrittäjähenkinen ja haaveillut oman yrityksen perustamisesta. Kun huomasimme jakavamme saman mielenkiinnon metsäalan asioihin, päätimme yhdistää voimamme ja perustaa Gwoods Oy:n.

Gwoods Oy keskittyy pääosin metsänhoitoon erikoistuneisiin palveluihin. Panostamme laatuun ja ympäristövastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme luotettavia ja kestäviä ratkaisuja metsäomaisuutensa hoitoon.

 

Olemme nuori ja dynaaminen tiimi, joka on valmis tarttumaan haasteisiin ja kehittymään jatkuvasti. Gwoods Oy:ssä uskomme siihen, että intohimo työhön ja vahva tiimityöskentely luovat pohjan menestykselle. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä – olemme täällä palvellaksemme sinua ja metsäomaisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Gwoods.jpg
bottom of page